FőoldalSzállítás

Szállítás

Csomagjainkat a GLS-Hungary Futárszolgálat szállítja házhoz hétfőtől-péntekig, munkaidőben. A cég szolgáltatásai között sok kényelmi funkció mellett szerepel az SMS szolgáltatás, amely előre jelzi a futár érkezésének hozzávetőleges idejét, illetve utánvétes fizetés esetén a pontos fizetendő összeget is.
A csomag az általunk küldött e-mailben szereplő adatok alapján nyomon követhető a http://www.gls-hungary.com/doc6.html oldalon.
Amennyiben a futár a megadott címen nem talál senkit, értesítőt hagy a helyszínen a GLS ügyfélszolgálati telefonszámával (+36 1-802-0265), illetve a saját elérhetőségével. A futárral történő megbeszéléssel könnyen egyeztethető az átvétel pontos helye és ideje.

Házhoz szállítási költség

A házhoz szállítási költségek megállapítása során egy rendkívül egyszerű megoldást találtunk:

- Az 20.000 Ft-ot nem meghaladó rendelések kiszállítási díja az egész ország területére 1.500,- Ft
– A 20.000 Ft-ot meghaladó rendelések kiszállítása DÍJTALAN!

Szállítási határidő

Webáruházunkban a termékek jelentős része raktárkészletről elérhető, ám előfordulhat, hogy az egyes termékeket nekünk is csak megrendelésre szállítják gyártóink. Ezen termékek beérkezésének időtartamát a kérdéses termék adatlapján minden esetben feltüntetjük.

Átlagos esetben a megrendelt termékeket 2-3 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon.

MINDEN esetben a Vevő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. Ha csak mód és lehetőség van rá, akkor a rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, és több e-mailünkre sem válaszol) önhibánkon kívül nem tudjuk a rendelést a kellő sebességgel feldolgozni. Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük, írja meg e-mailben, minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a megrendelő igényeit tőlünk vagy besszállítónktól eredő hiba miatt nem sikerül kielégíteni, maximális flexibilitással és pénz visszafizetési garanciával kezelünk!

Ariyan Script